Käytiin eilen illalla Tiinan ja Päivin kanssa treenaamassa Petikon pelloilla. Ehdittiin tunnin verran puuhastella ennen auringonlaskua. Käytiin vielä Tiinan ja poikien kanssa iltalenkillä. Ei kiinnostanut Geri sukulaispoikia enää samalla tavalla kuin viimeksi:D

Pelto oli hyvä paikka harjoitella linjauksia, jotka ovat Gerin akilleen kantapää. Minun olisi näin jälkikäteen ajatellen kannattanut hyödyntää alue vielä paremmin ja kokeilla pidemmältä matkalta. Päivi neuvoi, että kannattaa ottaa eri välimatkoilta, joten otin ensin n. 40 m linjauksen, sitten 30 m ja 20 m. Geri teki tosi hyvin ja innostuneesti työtä, vaikka pelto oli ällömärkä ja näki, ettei se nauttinut olosuhteista.

Tiinan ehdotuksesta otettiin yhteisenä treeninä walk up -harjoitus, jossa muutama dami jätettiin koirien nähden pellon toiseen päähän ja sitten käveltiin vastakkaiseen suuntaan. Päivillä oli häiriödameja, joita hän heilutteli ja heitti. Koiran piti kuitenkin hakea niitä dameja, joita oli jätetty kauemmas. Hienosti toimivat sekä Geri, että Onni.

Lopuksi otin Gerille vielä muutaman markkeerauksen Päivin avustuksella eri välimatkoilta. Ohjaaja oli vähän talviterässä, hahah. Kun noita ei koko talvena ole pystynyt tekemään, en muistanut yhtään, mitä siinä pitää ylipäätään tehdä. Onneksi Päivi ja Tiina puuttuivat omituisiin ohjeisiini ja saatiin loppuun hyvä suoritus sekä ohjaajalta, että koiralta. Geri kyllä teki siinäkin älyttömän hyvin töitä koko ajan. Merkkasi damin hienosti, eikä pahemmin joutunut etsimään.

Sovittiin, että kimppatreenejä voisi ottaa jatkossa mahdollisimman usein, vaikka kerran viikossakin. Se olisi älyttömän hyvä juttu, koska kaksistaan treenaaminen ei enää oikein tahdo tuottaa Gerille tarpeeksi häiriötä.