Yksivuotissyntymäpäivä on tuonut uusia, jännittäviä piirteitä elämäämme. Gerillä on alkanut hormoneiden hyrräys... Se kohdistaa lämpimät tunteensa treenireppuun, jossa se tietää olevan kaikkea kivaa: palloja, dameja, päätön kana, vetolelu... Ensimmäisen kerran se hyökkäsi sitä panemaan päivä syntymäpäivänsä jälkeen, kun vapautin sen noutotreenin päätteeksi. Hämmentyneenä henkäisin: "heiii?!!!", jolloin se lopetti ja katsoi minua kysyvästi: "No mitäs sitten? Vähän paneskelin!". Päivä sen jälkeen se malttoi odottaa kotiin asti. Laskin treenirepun eteisen lattialle ja vähän ajan päästä ihmettelin, mitä tyttö puuhaa repun vieressä, kunnes ymmärsin lanneliikkeiden merkityksen... :D

Selkeästi moiset kiihkeät tunteet herättää noutotreeni. Ennen noutotreeniä mitään ei tapahdu. Päätinkin, että otan Hitler -kurin ja harjoittelemme malttia: jos Geri haluaa päästä noutamaan, sen on paras osata käyttäytyä 100 % kuten haluan. Geri on sen verran kova koira, että kiristys ja uhkailu "kivan tapahtumiseksi" on ok. Tänään kokeilin hitleröintiä ensimmäisen kerran.

1. Otimme ensin setin nome-seuraamista kahden damihäiriön voimin. Laitoin damit kävelyreitille n. 10 askeleen päähän toisistaan ja sitten kävelimme niiden lähettyvillä. Se riittää tällä hetkellä saamaan Gerin levottomaksi. Tämän setin aikana Geri ei päässyt edes noutamaan. Se sai huimat kehut ja namipalkkaa.

2. Annoin sen toipua edellisestä jonkin aikaa ja sitten otimme uusiksi nome-seuraamista yhden damihäiriön voimin. Taas pieni levottomuus oli havaittavissa, mutta se meni jo paremmin. Käveltyämme pienen hetken otin damin ja vein sen Gerin kanssa kaislikkoon. Sitten kävelimme takaisin ja kävelimme pienen matkan ennen kuin päästin sen noutamaan. Nouto oli todella hyvä, palautus suorastaan lennokas. Sen jälkeen oli tarkoitus tehdä toinen nouto perään. Jätin Gerin istumaan, mutta sepä nousi seisomaan heti, kun käänsin selkäni. Ei kun dami reppuun ja leikki loppui siihen.

3. Kolmas setti otettiin taas jonkin ajan kuluttua. Laitoin damin hangelle ja otimme pienen seuraamisen. Geri ei halunnut istua. Dami meni reppuun ja leikki loppui siihen. Se yritti nylkyttää reppua, kun nostin sen selkään, mutta murahdin ja se loppui.

4. Neljäs kerta yritettiin vielä, melkein heti perään, koska päättelin, että Geri vielä muistaa, mitä tapahtui, kun se ei istunut, kun halusin. Nyt meni täydellisesti seuraaminen. Tosi hyvällä maltilla damista huolimatta. Palkitsin Gerin noudolla. Taas tuli tosi hyvä ja innokas nouto. Sen jälkeen heitin päättömän kanan ilmaan ja Geri sai riehua sen kanssa, miten tahtoi. Geri ei yrittänyt panna reppua, mikä oli myös positiivista.