Käytiin Gertsun kanssa aamulenkillä Sorlammella. Koskapa linnut lauloivat puissa, purot vähän jo solisivat ja lumi oli sohjoontunut poluille lämmön seurauksena, vähän jo tuuletin tulevaa treenikautta:)

Mejä -kurssi on reilun kuukauden päästä. Josko ennen kesää pääsisi vetämään Gertsulle jäljen tai pari. Harjoitus tekee mestarin:) 

Keväällä/ alkukesällä leireillään: Tiinan innostamana ilmoitin meidät Auran nuuskujen NOME -leirille toukokuun puolessa välissä ja kaipa sitä pitäisi SNJ:n kesäleirillekin tänä vuonna hilpaista.

Edelleen, Tiinan vinkistä viisastuneena ilmoitan Gerin pariin näyttelyyn kevään aikana. Turkki on alkanut taas kasvaa ja näyttää ihan lupaavalta. Tiina toivottavasti esittää Gertsun, minä kun olen tunnetusti siinä aika tumpelo.

Uuh, ja sitten ne pakolliset taipparit. Tavoitteena on vetäistä ne läpi kevään/ alkukesän aikana. Kun taipparit saadaan läpi, voidaan sitten suunnitella loppukautta.

 Aion muuten pikku hiljaa siirtyä Gertsun kanssa Barf-ruokaan. Sitä on minulle kehunut yksi jos toinenkin ja toivon, että sillä saadaan herkkavatsaisen eläimen ruuansulatus paremmalle tasolle. Tätä muutosta varten minun piti hommata lisäpakastin (johon myös treenivälineet mahtuvat). Onneksi on Huuto.net!