Koulu-urakka alkaa olla emännän osalta ohi. Sen kunniaksi emäntä onkin ostellut yhtä sun toista koiralleen. Tärkein kaikista ostoksista lienee furminaattori, jota pääsen kokeilemaan jo tänään, kunhan paketti saapuu. Toivottavasti siitä on apua tähän järkyttävään karvamäärään. Eniten tästä hyötyy siis emäntä, mutta kenties Gerikin osaa arvostaa laitetta, jos se vähentää kutinaa. Furminaattorin lisäksi ostin nettikaupasta yhden dummyn lisää. Niitä pitää kyllä hankkia vieläkin muutama.

Tänään ostin Gerille uuden pannan, nahkaisen tällä kertaa, koska totesin, että nuo halvemmat venyvät ja vanuvat vesileikeissä niin helposti, ettei mistään tule mitään. Vappua varten tein myös luuhankinnan. Piknik-eväitä hauvalle, siis.

Kyllähän tähän koiraan rahaa saa uppoamaan. Valmistun toukokuun viimeinen päivä ja toivon totisesti, että tuleva urani fysioterapeuttina saa lentävän lähdön... Huvittavaa rahastusta on mm. Kennelliiton röntgen-lausunto, josta veloitetaan melkein 30 euroa. Kyseessä ovat siis Gerin lonkkakuvat. Tulosten virallistaminen maksaa siis 30 euroa... Tämä siis niiden jo maksettujen lääkärikulujen lisäksi.

Hain tänään muutaman vaakun lisää. Muut menivät pakkaseen, yksi on sulamassa vessassa. Ajattelin kohta kokeilla kotioloissa pienimuotoisia kantamisia. Saa nähdä, miten sujuu variksen kanssa pitkästä aikaa. Lokki näytti olevan Gerin mielestä turhan iso ja hankala kannettava, vaikka yritys oli kova.

Geri on päässyt avaamaan uintikauden virallisesti. Alla todisteet.

1240917167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240917206_img-d41d8cd98f00b204e9800998e