Geri 2 v. 2 vko. Kuva: Tiina Kemppainen

Tätä on odotettu: 4 päivän pääsiäisloma! Ja mikä parasta, kevättä on ilmassa, lumi sulaa ja metsäpurot solisevat:) Tosin kevääntuloon kuuluu myös Gerin äärimmäinen reagointi lumen alta paljastuviin hajuihin: se näyttää oikeasti niin kärsivältä luimukorvineen, jäykkine tassuineen ja lautasenkokoisine silmineen, että olen antanut periksi ja kävelen autotiellä jalkakäytävän sijaan, jos suinkin pystyn. Olen yrittänyt päästä metsälenkeille mahdollisimman paljon, koska kaupunkilenkkeilystä ei näillä ilmoilla tule yhtikäs mitään. Tuo koira on keskimäärin suuren pakokauhun vallassa hajuviidakossa. Jos ihmiset vain keräisivät koiriensa jätökset, niin Gerilläkin olisi helpompaa nyt...

Tiina järkkäsi pitkän perjantain kunniaksi Onnin jälkeläisten tapaamisen. Mukana olivat Geri ja veli Lenny, sekä sisarpuolet Toivo ja Mindy. Ohjelmassa oli pientä malttitreeniä ja sen jälkeen lenkkeilyä järven jäällä (viime viikkoisen merenjää -kokemuksen jälkeen minua vähän hirvitti kävellä järven jäällä...). Lenkkihän meni varsinaiseksi Gerin hajujen haisteluksi ja täytyy kyllä sanoa, ettei pojilta ainakaan yritystä puuttunut... Geri -parka. Hienosti se kuitenkin piti puoliaan ja ärisi yrittelijöille. Olisi pitänyt tajuta, että hajut ovat nyt varmaankin parhaimmillaan, vaikka juoksu on periaatteessa jo ohi. Sain Tiinalta myös variksen ja kanin pakastettavaksi, mistä suuri kiitos jälleen kerran:) Sain myös lainaksi etukortin, jolla saan alennusta kevythäkeistä. Se on nyt kertakaikkiaan pakko hommata kesää varten.

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, Kerttulin turkki on oikein hyvässä hapessa. Tiinan kanssa todettiinkin, että sitä kelpaa viedä näyttelyyn parin viikon päästä. Hyvältä vaikuttaa.