Käytiin Urpon päivän kunniaksi Tiinan ja poikien kanssa lenkkeilemässä Ämmässuon metsissä. Tiina otti mukaansa muutaman vaakun, jonka kanssa tehtiin riistaharjoituksia. Tiina antoi hyviä vinkkejä, miten treenata ja mitä treenata.

Gerin riistankäsittelytaito on varsin jännittävää: alkuun se suhtautuu riistaan edelleen hyvin kohteliaasti, nuuhkii ja tutkii, muttei käy kiinni. Geri innostuu kantamaan parhaiten silloin, kun vaakku viedään metsään ja sen pitää hakea se sieltä. Ihan perille asti se ei vielä malta sitä tuoda, mutta muutaman metrin päähän kyllä. Pitänee ottaa noita riistatreenejä viikottain nyt tässä, että se tottuu asiaan. Intoa riittää, sen puutteesta ei ole suinkaan kysymys.

Vesinouto menee hyvin. Geri on hirmuisen innokas uimari, se plumpsahteli metsälampeen omia aikojaankin aina välillä, joten veteenmenoa ei sinänsä tarvitse kannustaa... Geri haki lokin innokkaasti ja olisi mielellään jatkanut harjoitusta. Parasta on se, että Geri on ilmeisesti sisäistänyt hyvin sen, että taippariotteesta lähdetään vasta käskyllä.

Lisäksi lenkki piti sisällään riehumista, Onnin perässä juoksentelua ja Toivon tönimistä. Toivo on kasvanut, varsinainen pikkubodari siitä on tullut:)