Oltiin viikonloppuna perinteisellä hiihtoleirillä Leenan mökillä Punkalaitumella. Paikalla oli 7 ihmistä ja kolme juoksua tekevää narttua. Ilmat eivät olleet ihan yhtä loistavat kuin viime vuonna, mutta lauantaina tehtiin pieni hiihtolenkki peltomaisemassa. Järven jäälle ei kukaan halunnut lähteä yrittämään, lumikerros oli aika valtava.

Tosiaan, kaikki paikalla olleet koirat tekivät juoksua, mikä vähän etukäteen hirvitti. Varsinkin Leenan nuorempi koira Ramona suhtautuu Geriin aina alkuun vihamielisesti muutoinkin, ilmeisesti se on vain mustasukkainen ja pitää Geriä potentiaalisena huomionviejä -kilpailijana - mitä  se toki onkin. Alku olikin pientä pärinää ja ähinää, mutta sunnuntaina Ramonakin suhtautui Geriin jo lämpimämmin, pari kertaa se oli jopa yhtyä leikkiin, kunnes tajusi, mitä oli tekemässä :D Geri-parka vaan vaikutti koko viikonlopun vähän tavanomaistakin läheisriippuvaisemmalta minua kohtaan, se yritti tyypilliseen tapaansa pääosin vältellä konflikteja muiden koirien kanssa eikä liiemmin hakenut rapsutuksia muilta kuin minulta. Kyllä minä taas pohdin, miten mukavaa olisi, jos sillä olisi oma kaveri kotona. Kun se Ramonan ja Lilin komentelusta huolimatta vaikutti niin iloiselta, kun sillä oli kaltaistansa seuraa...

Ja miten väsynyt voikaan eläin olla! Se on käytännössä nukkunut eilisillasta lähtien koko ajan. Käytiin äsken aamulenkillä, joka oli lähempänä aamulaahustelua kuin -kävelyä. Nyt taas nukutaan sikeästi :)