Köhinä ja pärskintä jatkuvat edelleen. Meillä on kova työ pitää Geri liikaa riehumatta. Totuus on kuitenkin se, että pakkohan sen on saada purkaa energiaansa johonkin! Leikimme sisätiloissa sen kanssa minkä kerkeämme, mutta kaikki leikkiminen aiheuttaa lopulta yskänpuuskan. Pelkään, että Geri hyppii kohta seinille, kun ei saa temmeltää normaaliin tapaan. Metsään ei olla päästy viikkoon. Gerin mieliala on kyllä oikein virkeä ja iloinen, mikä tekee tästä himmailuajasta vieläkin ankeamman. Välillä kyllä tuntuu, että tyttö yrittää vähän kerätä säälipisteitä flunssansa kanssa. Yskä nimittäin tuntuu yltyvän, kun ihmisten ruoka-aika lähestyy... Tai ehkä vain kuvittelen:)

Ulkona olemme nyt sitten vältelleet muita koiria. Gerin yskä on siis erittäin hyvää aikaa ohitusharjoittelulle ja omistaja-koira -leikeille. Daminoutojakin olemme aamuhämärissä tehneet. Geri malttaa jo tosi hienosti odottaa, että saa luvan rientää putkilon perään. Sen into hakea damia on edelleen liikuttavaa katseltavaa. 

Eilen alkoi Uudenmaan noutajayhdistyksen pentukurssi, joka vaikutti todella hyvältä. Hupaisaa vain, että seisoin siellä omistajana ilman koiraa. Hieman köyhä tunnelma, mutta minkäs teet. Ihan hyvä, että menin katsomaan, koska sain ainakin paljon vinkkejä Gerin treenaukseen. Erittäin positiivinen ensivaikutelma jäi kurssista. Toivottavasti yskä lohkeaa niin, että pääsisime mukaan jo ensi maanantaina. Päivä kerrallaan katsotaan.