Geri on saanut viime viikkoina harjoitella emännästä erillään oloa pariinkin otteeseen. Se vietti viikon laumaelämää harjoitellen ja tälläkin hetkellä se on pari päivää eri osoitteessa kuin allekirjoittanut. Tekee sille erittäin hyvää, sen verran se on minuun kiintynyt, nimittäin.

Olimme viikonloppuna riehakkaalla hiihtolomamatkalla Leenan mökillä. Nelijalkaisia oli mukana kolme, sillä Leenakin toi omansa nauttimaan maalaismaisemista ja upeista hiihtokeleistä. Sunnuntaina Geri pisti ensimmäisen kerran kampoihin komentavalle Ramonalle. Kaipa se on ihan hyvä asia, että pitää puolensa. Mutta toivottavasti ärinöinti ei johda siihen, etteivät nuorikot enää tule toimeen keskenään.

Minulla on ollut tässä viime viikkoina niin järkyttävä kiire, että olen joutunut minimoimaan kaiken harjoittelun Gerin kanssa, yksinkertaisesti siksi, etten ole jaksanut keskittyä siihen. Lauantaina alkaa kuitenkin Taipparikurssi luennon merkeissä. Sitä on odotettu, nimittäin alan kyllästyä hinkuttamaan samoja juttuja joka kerta, varsinkin, kun tyttö on varsin etevä toimimaan.