Muutama päivä sitten otettiin Gertsun kanssa vaakulla treenit, jotka onnistuivat täydellisesti. Olin äärimmäisen tyytyväinen Gerin intensiivisyyteen ja intoon koko treenin ajan. Se malttoi hienosti, vaikka uhkui intoa. Ja palautti käteen jok'ikisen noudon! Lopuksi annoin Gertsulle vaakun suoraan kädestäni ja juostiin sen kanssa ympäri parkkista, välillä palkaten ja jatkaen. Mielettömän hienosti se koko ajan seurasi minun liikkeitäni, pyytäessä heti ryntäsi viereeni eikä yrittänyt riekkua vaakun kanssa!!!!

Aloitimme viikonloppuna myös lenkkikauden, joka sekin sujui ihmeellisen hyvin: Geri jolkotteli pääasiassa hienosti koko lenkin ajan, ymmärsi varsin nopeasti olla haistelematta, kun juostaan. Pitää ottaa tuo nyt oikeasti tavaksi! Tekee hyvää kummallekin. Lopuksi otettiin sekopäiset leikit ja yleistä riekkumista.

Tänään nähtiin Leena, Rampe ja Lili pitkästä aikaa Lauttasaaren edustalla meren jäällä. Jäällä oli paikoin lumen alla ihmeellistä sohjoa, mutta onneksi joku oli kulkenut lumikengillä ja joku toinen vetänyt kivan polun moottorikelkalla. Molemmat polut olivat jäätyneet eikä tarvinnut tarpoa kenkiä märiksi. Saatiin kiva lenkki mukavassa talvisäässä, kolmikko paahtoi menemään alkutotuttelun jälkeen korvat lepattaen ja Geri oli lenkistä niin onnessaan, että vinkui ja vikisi koko matkan kotiin, kun oltiin erottu.