Gerin elämä on ollut muutosten pyörteessä reilun kuukauden verran. Tyttö on sopeutunut kahden asunnon loukkuun olosuhteisiin nähden erittäin hyvin. Se on liikutttavan innokas tutustumaan uuteen ja tottuu ihmeen nopeasti uusiin paikkoihin. Pitää ottaa tämä vaihe hyvänä sosiaalistamisharjoituksena. Hyviä sosiaalisia taitoja on nimittäin tarvittu.

Muutoksista johtuen Gerin nouto- ja tokotreenit ovat olleet vähän pannassa, mutta olen aktiivisesti pyrkinyt nyt muuttamaan tilanteen. Se on vaikuttanut Gerin mielialaan aika tavalla. Geri kulkee perässäni ympäriinsä ja toivoo koko ajan toimintaa. Kun kaivan metsälenkillä esiin damin, kaikki nuuhkiminen loppuu ja tyttö juoksee luokseni leveä virne naamalla. Tuntuu, että se jaksaisi noutaa loputtomiin. Eilen oli noutajayhdistyksen viimeinen arkitottis -kurssi-ilta ja harjoittelimme siellä lopuksi noutamisen alkeita pienillä kapuloilla. Minut suoraan sanoen yllätti se, miten loistava kurssin kuopus, Geri-tolleri, oli verrattuna muihin. Oli hyvä huomata, että harjoitukset joita olen mahdollisimman säännöllisesti pyrkinyt tekemään Gerin kanssa, ovat tuottaneet aika hyvän lähtöasetelman jatkotreeneille:)

Asun tällä hetkellä evakossa Soukassa ja talon takaa lähtee mahtavat ulkoilumaastot, joita olemmekin kolunneet ahkerasti. Geri on elementissään. Tänään se löysi jostain kolosta miesten kulahtaneet kalsarit ja kantoi niitä tohkeissaan pitkät matkat, välillä saalista piti riepotella ja tuoda näytillekin. En voinut kuin hymyillä:)

Olen opettanut Gerille myös hyvin tärkeitä temppuja, kuten kierimistä. Se on aivan todella tohkeissaan, kun tekee uuden tempun oikein. Se suorastaan tärisee onnesta kehutulvan alla:D